Simma.

Jodå kom faktiskt iväg å simmade lite idag. Köpt simkort så nu jävlar. Hoppas jag orkar komma iväg å simma några gånger varje vecka behövs så jag kan träna upp ryggen.  Imorn måste jag verkigen å handla. Och så måste jag verkligen diska. Och sen har vi tvättstugan också juste. :/ Usch jag som bara trodde det va dom två första sakerna som va att göra imorn. Men men. Nej nu ska jag lägga mig framför tven.

Suck och blä.

Idag består dagen av lathet, illamående, ryggont och frossa. :/
Inte allt för kul jag skulle behöva ta mig i kragen och åka och simma en sväng, och även handla lite.
Men gör jag de då? Nej jag sitter på min feta röv och gör ingenting...
Hm mer då? På måndag är det jobba som gäller sen på kvällen ska jag träffa min läkare och se vad han säger. Får se om han tycker att jag ska vara hemma mera eller om han tycker att jag ska jobba ändå. Det visar sig. Jag hoppas på ett mirakelpiller som gör att jag mår super bra och kan jobba tills vattnet går. :P Drömma går ju?

Nej skriver kanske senare tjohej.

Helgen.

Ja har inte blivit något skrivande i helgen har varit fullt upp hela helgen.
I fredags så städade jag massor och fixade så det skulle se beboligt ut här hemma.
Sen på kvällen så kom dom, vi käkade godis och ostbågar och tittade på tv och hade det mysigt.
Sen blev det sängdags ganska tidigt eftersom att vi skulle upp ganska tidigt dagen efter.
På lördagen så gick vi upp tidigt och så gjorde jag scones och sen gjorde Mia i ordning baguetter som vi skulle ha med, dom gjorde hon medans jag skulle åka iväg och lämna Henric och grannen vid fjärilshuset för dom skulle på kickoff med jobbet (deras hemliga gäst var BWO). Sen när jag kom tillbaka åkte vi direkt mot tomtits.
Där mötte vi upp min farbror Johan och hans familj. Och sen sprang vi runt där i flera timmar och hade det super kul, vi gjorde nog det mesta och provade nog nästan allt. Sen vid halv fem åkte vi därifrån och begav oss mot Vagnhärad eftersom att vi skulle dit och käka och så självklart skulle Isse och pappa och Magnus få träffa besökandet också. :D När vi kom dit tog vi det lugnt ett tag och Isse fixade med det mesta. :D Sen blev det dags att grilla fisk och ingen va direkt säker på hur det skulle vara och så, så jag, farbror och pappa hamnade där. Men det blev bra tillslut iaf. :D Havskräftor (nej vi grillade inte dom) lax, grillspätt som jag hade gjort i ordning tidigare och så ris och sallad och sen korv och pommes fanns med. :)
Mumsigt vart det iaf. Alla tyckte det va gott och ungarna va så glada eftersom att dom fick leka massor. Farbror med familj kom nämnligen också dit och det va super trevligt och sen som en eftersläntare kom Sussi en sväng också så hon hann käka med. :D Sen runt halv tio tror jag blev det hemfärd tjejerna va utslagna och somnade i bilen och jag körde.
Igår sen så vaknade Henric och jag väldigt tidigt vid sju och låg och prata lite och kramades tills vi hörde att det var små fötter uppe och tassade då gick vi också upp. Då blev det även scones den morgonen (klart man ska lyxa til det liten) :D
Tjejerna klädde på sig och gick ut till lekparken och sen fixade vi också oss och gick ut. Vi gick mot Vällingby centrum eftersom att Syrrans man inte varit här förut så vi var ju tvugna att visa hur det ser ut här, och då går man ju även förbi den "stora" lekparken som tjejerna säger och de var ju populärt. :D
När vi kom till vällingby centrum så visade det sig att det var Vällingbydagarna och Pettson (som i Pettson och Findus) var där. Sen var det ansiktsmålning och aktiviteter för barn och det var ju också kul. :D
Sen gick vi hemåt alla började bli lite hungriga så då blev det pannkakor och glass sen vart de dags för dom att åka.
När dom hade åkt la vi oss och vilade lite och jag sov till halv åtta på kvällen. :P
Men helgen var riktigt rolig. :D

Uhhhuuu!

Uhhu idag är ingen bra dag. Är skakig, ont i ryggen trotts varmt bad, mår illa. :(
Men nu är det inte mycket kvar att göra iaf det är skönt. Bara att åka iväg å handla lite och då på vägen kasta massa wellpapp och sen bara torka golvet och diska. Har iaf dammsugit och ställt in sängen i vårat sovrum. Dom får ta våran säng och gästsängen så tar jag och henric bäddsoffan. Kanske är bra för min rygg att få ett ombyte av säng också jag hoppas det iaf. I vanliga fall skulle jag fixa det som behövs på bara nån timme men nu när jag inte mår så bra tar det en hel evighet. :/ Men men, usch jag känner att jag vill ha mars nu så jag slipper ha ont och må dåligt.

Lite roligt är dock att Maria på mitt jobb är också gravid hon är i vecka 16 och jag i 15. :)
Fast lite jobbigt för dom är att hon bytte p-piller i sommras och sen dess har hon inte mått så bra och inte haft sin mens. (jaja selle hoppa över det sista ordet ;)  )  Men hennes Bm har iaf sagt att det är kroppen som inte vant sig med hennes nya p-piller och att det inte va nått hon skulle oroa sig över. Men hon har endå testat sig MASSA gånger för att vara säker och det har varit negativt. I förrgår testade hon sig då va det positivt! Så fick hon tid till UL igår och de visa sig att hon redan va i vecka 16! Snacka om chock liksom. Om en månad har hon redan gått halva tiden och nu har hon fått reda på det. Jag ist testa mig fyra dar efter saknad (ett till ord att hoppa över selle) mens och det va positivt, stört att det kan vara så.

Nej nu måste jag kila ska sminka mig lite och åka och handla.

Ryggont. :(

Idag så är min rygg hemsk. Fan vad ont det gör. Kan jag aldrig få vara helt fri från illamående och att ha ont och ja allt möjligt? Blir nog att ta ett varmt och skönt bad för att se om det hjälper lite kanske. Eller om jag orkar så åka iväg och simma vore ju det bästa. Annars har jag inte mycket planerat idag känns som att klockan är typ nio på morgonen men hallå halva dan har ju redan gått. Och jag som hade massa saker jag behövde göra idag lika bra att sätta igång kanske så jag blir klar någon gång.

Igår så åkte jag till veterinären med Missi och som jag trodde så fanns det inget chip så hon är chiplös.
Pratade även med polisen i Trosa och ingen hade ringt in och anmält en katt försvunnen där, fick nret till polisen
i vällingby så jag skulle ringa dom idag eller imorn och se vad dom har att säga vad dom tycker att jag ska göra. Och när jag kan se katten som min.

Nej nu måste jag kila kan inte sitta upp längre ryggen dödar mig.

Förfrågningar angående namnvalet.

Jag har fått en del förfrågningar angående våra namnval till den som bosatt sig i magen för tillfället. :)
Hm vi har valt att inte direkt ta namn efter någon annan i släkten. Iaf inte på tjejnamn.
My är dels för att jag har lärt känna en tjej som heter det som jag är så otroligt imponerad av att hon är så fruktansvärt stark i sig själv och hon tänker så som många andra inte skulle göra ser verkligen det positiva även fast det knappt finns något, även så betyder My på engelska Min/mitt och det är ju det "hon" skulle vara (eller aa vår). :P
Heaven är dels för att vi har sett en serie hehe lite löjligt men då heter hon Heaven och det kändes så otroligt fint och jag har inte hört allt för många som heter det, och även så betyder ju Heaven på engelska Himmel. Och då blir det som "Min himmel"
Julia är enbart Henric, hehe. Han har lyssnat på en ljudbok där det är någon som får barn och döper det till Julia och sen dess har han gillat Julia och ja jag tycker att det är finnt dock hade jag gillat Nova också men Henric har gått över till Julia och då vart det inte mycket att diskutera. Jag anser att han har lika mycket att säga till om som jag har. :)

Killnamn.. Ja Carl och Wiliam är efter Henric faktiskt Carl heter även min halvbror i mellan namn så då kom han in lite på ett hörn också och jag hade inget emot Wiliam heller tror inte det finns någon i min släkt som heter det men både Carl och Wiliam finns nog i Henrics. Lukas vet jag inte alls hur det kom till vi gick igenom typ huuuur många killnamn som helst och neee inget "dög" eller så fanns det redan i släkten som tilltalsnamn. Men Lukas (med K) blev det till slut iaf.
Så typ så kom namnen till. Vissa är kanske besvikna att jag inte har tagit med mer från min släkt men jag känner att det behövs inte. Jag vet namnen redan i mitt hjärta och jag behöver inte döpa mina egna barn då direkt efter någon gammal släkting som jag aldrig ens träffat tycker jag.

Nej usch nu är jag hungrig måste äta nått. :D

Missing.

Jahaps så en ny dag. Idag har jag klippt klorna på Missi vi kallar henne för det hitte katten alltså fast vi säger att hon heter Missing, smart va? ;) Det gick jätte bra hon drog tillbaka lite men ville inte flytta på sig och sen efteråt fick hon en skiva ost och det gillade hon riktigt mycket. :)
Kanske ska ta det från början, jag va ju hund+hus vakt i trosa i helgen och på söndagen kommer det å ringer på dörren, Agnetha är det (Agge kallas hon) hon undrar om Sussi är hemma och det va hon ju inte och då säger hon att det går runt en ensam kattunge som har försökt komma in till henne hela lördagen och söndagen och att den är mager och så. Den förra kattungen som gick runt där va det ju jag som tog men Sussi hämtade in henne men Sussi kan ju inte ha katter med Flinta han skulle äta upp katten då. Så jag hämtade iaf in kattungen som gick runt där och hon va så söt, fick mat av Agge och så gav jag henne mjöl och hon kastade sig på speciellt mjölken hon va väl jätte törstig stackaren. Men hon fick vara i Sussis badrum eftersom att Flinta va hemma. Han fattade nog ingenting tyckte bara de va konstigt att det kom folk och gick in i badrummet. :P Ringde iaf till en som heter Marianne som bor där i området som jag visste brukar ha koll på bortsprungna katter och sånt och hon och hennes vän kom dit men nej dom kände inte igen henne alls. Och hon kände inte heller något chip på lillflickan. Hon var utan halsband och utan öronmärkning och inget chip som känns annars brukar man känna det speciellt när katten är så smal och liten som hon är. Men jag har kännt flera gånger och det finns verkligen inget.
Så jag övertalar Henric att vi måste ta med henne till Stockholm jag har inte hjärta att bara kasta ut henne och hos Sussi kunde vi inte ha kvar henne så då blev det så. Nu är hon är och känner sig nog väldigt hemma hon sov mest första dygnet men nu har hon börjat busa. Om man kastar råttan åt henne så springer hon efter. Fast hon är nog van att få blöt mat och mjöl här är det vatten och torrfoder speciellt nu ibörjan för hon är dålig i magen. Mjöl kan jag gå med på det första man ger men annars ska inte katter ha det. Och blötmat kan man ge till kattungar men eftersom att vi inte vet hur gammal hon är får hon bebis torrfoder till att börja med men ska nog köpa lite bebis blötmat också. Hon ser ut att vara en liten honkatt fast ändå så kan hon vara runt 6månader kanske om hon inte är det.
Och hon har klarblå ögon som jag är helt förälskad i. :) Hon ser ut att vara en blandning av Siames och Bondkatt.
Här är hon..



Hm annars då? Idag har jag börjat att städa ordentligt. Tar lite i taget nu snart ska jag ner och hämta ut ett paket och handla lite små saker. Tagit fram kycklinggryta ur frysen så slipper tänka något speciellt på mat också.

Nej nu ska jag kila skriver kanske mer sen.

Ingenting.

Klockan är nu efter fem och vad har jag gjort idag? Ingenting....
Inte ens diskat eller något. Usch. Myst med nya katten har jag gjort.
Ska skriva om det sen men nu känner jag inte för det.
Skriver kanske imorn eller senare aa det visar sig är inte så kul å skriva när nästan ingen kommenterar heller.

Namn.

Hm ja vi har funderat mycket på namn.
Flicka. My Heaven Julia
Pojke. Carl Wiliam Lukas
Vad tycker ni? :)

Idag var jag på vårdcentralen träffade en jätte bra läkare, blev dock sjukskriven i två veckor inte lika kul kanske. Det känns ganska hopplöst liksom jag är i vecka 14 och är redan sjukskriven. Hoppas verkligen att det blir bättre. Vem har råd att vara hemma redan från nu? Nej det vill jag verkligen inte.
Men jag mår fortfarande dåligt men idag har jag typ kramp i magen för att jag är så hungrig. Håller på å gör mat nu iaf kan ju inte göra mat som luktar för mycket och sånt. Har även tvättstugan nu. Välbehövligt kan jag säga. Ska nog ta lite mått i badrummet så vi kan börja kolla på tvättmaskin. :) Känns som smidigast att ha skötbädden där på och så även vem fan vill inte ha tvättmaskin? ;)

Nej nu ska jag kolla om min mat börjar bli klar idag åker vi till trosa vi ska vara hund och husvakt sussi ska på hundutställning och anders är ju i USA så då undrade hon om inte jag kunde vara det och det går ju bra. :)
Får se om jag skriver lite senare.

Sy.

Idag har varit så där. Har pratat lite i telefonen och så har jag diskat och bokat tvättstugan och så.
Men ändå. Behöver fixa massa annat också egentligen men får ta det när jag orkar. :)
Imorn ska jag iaf till vårdcentralen dom hade inga tider idag så fick en imorn.
 Idag har jag haft huvudvärk hela dagen ibland blir den olidlig ibland är den oki.
Har iaf ätit lite och det känns bra.

Nej känns som att jag inte har tid att sitta här just nu. Ska sy lite faktiskt. :D

Puss och hej.

Datanörd?

Ehh ja jag kan ju verkligen säga att jag är tillsammans med en data nörd.
Vem fan står utanför en webhall å väntar på en realis som börjar tolv på natten?
Ett jävla spel liksom? Shit jag trodde han drev med mig men ikke då, han, grannen och en till
från deras jobb står där. Vad ska man säga liksom?

Hm idag ringde jag min barnmorska eftersom jag mått så dåligt ville jag prata lite med henne och så.
Hon sa att hon tyckte att jag skulle gå till vårdcentralen imorn och ev bli sjukskriven.
Hon sa att det kan hjälpa med mycket vila men att det inte är säkert. Men hon tyckte iaf inte att jag skulle jobba nu när jag mår så som jag gör. Jag känner mig ju som en trafik fara och när jag kommer hem så vill jag absolut inte sätta mig å köra mer. Så idag efter jag slutat va det bara att åka tillbaka ner till Järna och lämna bilen så får vi se när jag kommer tillbaka.
Fan jag vill ju jobba det är det enda som håller igång dagarna jag menar jag gör ju absolut INGENTING när jag är hemma.
Men min personalchef förstod helt han är jätte bra och det känns skönt att kunna prata med honom så bra som jag ändå gör. Så nu så ska en som vi haft som "vikare på heltid" alltså han jobbar heltid men hoppar in där det behövs, han ska ta över mitt schema så ska jag hamna som "vikarie" så när jag känner att jag kan och orkar så ska jag jobba och då behöver inte jag heller känna pressen och det är ju verkligen skönt.

Idag har jag inte kunnat äta så mycket alls. Drack lite fruktsoppa till frukost sen lite till när jag va hem mitt under dagen och sen har jag ätit en apelsin. Nu på kvällen har jag ätit en liten yougurt och ätit kalla köttbullar. Stört vem fan vill ha enbart kalla köttbullar liksom? Alltså sånna som inte är stekta. Ehh aja.

Igår va vi och simma förresten, det va jätte skönt. Inte så länge men vi simmade på bra under tiden då vi simmade.
Kändes i armarna men det va riktigt skönt, ska iaf köpa årskort nästa vecka.

Nej nu ska jag nog gå och lägga mig i sängen Henric kommer ju inte på typ tre och en halv- fyra timmar så inte säkert att jag kommer kunna somna men men illamåendet är inte lika hemskt när jag ligger ner som när jag sitter eller står.

Suck.

Usch och fy.
Ja verkligen, fy fan vad det var hemskt att jobba idag. Allt gick som i dvala och skedde enbart på rutin.
När jag stod och skulle ta upp bakgavellyften så lutade jag mig mot bilen folk trodde jag sov. :P
Försökte ringa barnmorskan men ringde för sent dom har ju telefontid och sånt så missade den.
Typiskt. Vet inte riktigt vad jag ska säga till min chef heller fan jag vill ju jobba men det är ju ren
jävla trafikfara att köra så som jag är nu. Reaktionen har sjunkit som fan.

Nej usch jag vet att jag bara klagar men som det är nu så känns det inte som att det finns så hemskt mycket att vara positiv på.

Nej nu ska jag kila.

Jag = nya leksaken?

Blev hemma idag med har ju blivit förkyld nu också, men imorn blir det jobba.
Man kan inte vara hemma hur länge som helst. Och det är ju inte ett dugg roligt att vara hemma
heller. Man får ju ändå inget gjort. Jag tänkte att jag skulle städa lite hm jo juste och det blev det ju mycket av?
Nej. Ont i nacken har jag också. Och så fick jag super ont i magen när jag vilade förut men tog en alvedon och
dubbla täcken sen gick det över. Funderar på att ta mig ett bad blir nog att göra det lite senare. Imorn ska jag och
Henric börja simma. Vi måste ju kolla in hur det ser ut iaf. Hoppas bara inte att min förkylning blivit värre.

Nu har jag även ändrat min ultraljudstid, fick samma dag fast tidigare så det gick ju bra.

Igår så åkte jag in till Nyköping och träffade Ida och Sandra det va jätte kul man träffar dom ju inte allt för ofta
speciellt inte Sandra. Synd bara att jag blev så himlans trött. Men det var trevligt ändå.
Handlade även en ny handväska, en ny hårborste och en svinborste jo juste nya stickers till naglarna också.
Nu är det bara vänta på att dom ska växa ut och bli långa och fina som dom brukar vara, fick nått ryck förra veckan så
alla är jätte korta just nu. Jag känner mig typ handikappad av att ha korta naglar. Hel knäppt. :P

Vi kommer nog skaffa kattunge snart. Henric är skit jobbig nu när han inte har någon annan än mig att leka med.
Igår höll han på som fan om jag skulle gå och dricka vatten skulle jag hålla honom i handen och följa med honom
runt i lägenheten på hans lilla rundtur och sen samma jävla rundtur tillbaka. Tog typ tre min å hämta vatten vilket brukar ta 8 sekunder. Han behöver ha den där tiden å kasta leksaker och springa och leka följa john och ja allt vad nu han
och Snuttan brukade göra.

Nej nu ska jag försöka skaffa mig ork till att göra något jag blir irriterad på mig själv av att jag har blivit så sjukligt
lat!

Keep on moving.

Jag har blivit försälskad på nytt i en gammal favorit låt. Savage Garden - Two beds and a coffee machine.
Vet inte varför men har haft den i tankarna många dagar i rad sitter och lyssnar på youtube just nu - repet. ;)
Igår kväll mös vi hemma med filmer och ostbågar. :P
Vi skulle egentligen åkt till Vagnhärad med blev inte så just då.
Vi ska åka idag nu snart ist, vi har kollat på massa filmer nu hela förmiddagen också. Jag gick upp vid nio henric vid halv åtta tror jag, men då hade han legat vaken sen halv sex. :S

Hm juste har fått tiden för ultraljud, men måste ändra den, den enda dagen jag inte kunde och vilken fick jag?
Suck, hoppas att det finns någon annan samma dag senare helst. Då slipper jag ta ledig två dagar från jobbet.

Nej nu ska jag gå och sminka mig måste slita mig från låten. :/
Måste packa lite också som vi ska ha med. Sen måste vi köpa fruktsoppa också. Nudlar har henrics föräldrar också hemma så de behöver vi inte köpa.

Får se om jag skriver imorn, blir nog inget mera idag skulle jag tro.

Bättre och bättre?

Wihhu uppgradering till att kunna äta Pizza nu också fan vad skönt. :D
Ni anar inte lättnaden av att kunna äta något, något som verkligen lägger sig i magen.
Dock kunde jag inte följa med in och hämta dom stannade utanför så fick Henric gå in
klarade knappt av lukten utanför. Men fan pizzan gick ner. Drack även lite cola till men håller mig nog till vatten.
Kommer dock att bli jobbigt att vara hos Henrics föräldrar i helgen tror jag, dom gör alltid massa god mat och det doftar gott
men vette tusan hur det kommer att funka. :/

Aja ska titta lite på dum burken nu.
Tjohejsan.

Tidigt på morgonen för att vara jag.

Idag mår jag så där, när jag vaknade imorse så mådde jag inte bra, helt skakis och snurrig och jag kände bara NEJ!!
Så idag blev jag hemma det löste sig med hyrbil och sånt för stackaren som ska köra för mig. Kände att jag verkligen inte skulle sätta mig bakom en ratt idag inte när jag mår som jag gör just nu. Fast idag på morgonen så har jag ätit TVÅ kalla pankakor med socker på. Och dom gick ner. Jag känner mig helt paff själv. :P Hoppas verkligen på att det håller på att vända jag orkar inte må dåligt längre. Öppnade inte ens ostbågspåsen igår det är också något som gör mig paff åt bara upp dom några som var kvar i den gammla fast sen på kvällen åt jag inget ist mådde inte alls bra då heller. Men men.

Henric är också hemma idag stackaren har knappt sovit något alls inatt sprungit mer på toan än vad jag gör.
Hoppas bara inte att han börjar spy också jag vill inte bli magsjuk!!! Han får absolut inte smitta mig känner jag.
Usch då ger nog kroppen upp helt. :P

Får se om vi åker till vagnghärad idag jag kommer ju inte att köra men det beror på hur Henric mår vidare under dagen.
Jag menar jag kan lika gärna ligga i en soffa i vagnhärad som hemma liksom det är ju lika tråkigt överallt.

Hoppas att jag kan träffa Sandra på söndag va ju hundra år sen hoppas jag börjar må bättre så jag vågar köra bil ändå till Nypan. Men det är några dagar kvar så vi får helt enkelt se.

Nu ska jag göra nudlar och se om det också går ner dricker lite fruktsoppa hela tiden. Går en hel del fruktsoppa just nu kan jag säga. :)

Puss och hej.

Mitt hjärta blöder.

Känns tungt men vi har bestämt oss för att ta bort Snuttan.
Det är det enda rätta nu hon har fått så många chanser men nu är droppen fallen.
Kanske en annan vacker dag så skaffar vi en ny men tror inte att det blir nu innan bebisen.
Ska ringa runt till lite olika ställen och se jag vill bara lämna henne och sen åka, eller ännu hellre att någon annan
gör det jag kommer gråta tillräckligt iaf känner jag.



Hm mer då, idag åt jag faktiskt lite lunch med pappa och magnus efter att jag slutat jobba.
Skönt att ändå få lite i magen i morse fick jag inte ens i mig nudlar.
Annars är det väl inget mer nytt att berätta.

Svar till kommentarerna: Jag försöker att äta och små äta men det funkar inte.
Det växer i munnen och därför går det inte. Oftast spelar det ingen roll vad det är heller.
Nudlar går bra men varför vet jag inte. Ostbågar går också bra och det är bara knäppt.
Fruktsoppa började jag med igår och det funkar också men dom där rånen vette tusan alltså, smaka
ju oblat om skiten. Nej blir nog bara fruktsoppa framöver.

Men nu ska jag kila ska fixa lite här hemma medans jag orkar.
Det är något knas med mitt msn så därför jag inte är ute.

Bomb.

Jaja för vissa blir det väl en bomb.
Men hej och hå två blir tre. :) Jag är gravid.

Idag var jag på inskrivning på MVC blev tömd på blod och fick massa info som jag redan läst om.
Tror inte jag fick reda på något som jag inte visste faktiskt.
Men iaf nu har jag köpt fruktsoppa och rån hoppas på att kunna äta lite iaf. Hon sa att det snart blir bättre,
men när kommer det där jävla snart då? Så trött på att inte kunna äta ordentligen men ändå vara hungrig.

Nej nu ska jag lägga mig framför tven och äta ostbågar och dricka fruktsoppa för jag skulle äta sånt jag kunde
och ostbågar var oki när jag inte kan äta nått annat så ur allt dåligt kommer något gott haha. :P

Tack för kommentarerna, nu anna kan du kommentera som vanligt igen. ;)
Mamma, ja det var som du skrev prover och info. och VÄGNING! det va inte lika kul. :P
Selle, jaja, men du får väl skriva när du kommer tillbaka från jobb komat? ;)

Nyfiken.

Jag är lite nyfiken, vad kan morgondagen ge?
Vad får man veta? Vad säger dom? Hur lång tid tar det?
Massa frågor, men imorn så, då lär jag väl ha glömt alla frågor och sitter som ett fån. :P

Hm men men, usch behöver vila skulle göra det men så fastna jag i något borde nog verkligen vila lite nu
har ju några timmar på mig innan henric kommer hem fortfarande.
Eller om jag ska pressa mig till att vara vaken och se hur länge jag kan vara upp ikväll :P
Hm blir nog inte det sista haha.

Idag har jag faktiskt ätit. :D Käkade två mackor mitt på dan sen när jag kom hem så vart de korv och makaroner.
Skönt med mat. Får se om jag kan äta ikväll också skulle vara lyx.

Usch det är ingen som känner för att komma hit å städa åt mig? :P Jag har ingen ork till det ingen lust heller.
Är väl iofs inte stökigt lite små plock sen bara damsuga och torka men va fan det är mycket energi till det.

Nej folks nu ska jag kila. Men hallå KOMMENTERA då!! Bara en som gör det, inte ens selle längre, dålig stil av er. ;)

Samtal.

Idag när jag skulle äta hörde jag ett samtal mellen en grupp yngre killar.
1 "När jag är 75 ska jag ställa mig på plattan och skjuta massa emos"
2 "Haha ja men då kommer ju polisen"
1"Ja men då skjuter jag dom också fattar du väl"
2"Du tror inte att polisen skjuter dig då om du har skjutit massa andra"
1"Ja men hur ska dom kunna göra det jag har ju massa svartskallar som är framför mig, fatta vad känd jag
skulle bli då men jag skulle ju skjuta mig själv också så klart innan nån annan han göra det"
Till historien hör att han 1an som prata va "svartskalle" själv. Smart kille. ;)

Åhh idag känns det bara som att någon kan få skjuta mig!
Jag mår sjuuukt dåligt. All mat jag stoppar i munnen bara växer.
Så hej jag lever på nudlar nu typ. Brukar kunna äta ibland på dagen men inte alltid. :(
Sen vet jag inte om jag har feber också, men pallar inte att vara hemma. Behöver pengarna
får hoppas att det går över bara.

Nej nu är Henric snart hemma han skulle hem en snabbis och hämta sina skor som han ska lämna tillbaka och
sen skulle han köpa mer nudlar till mig. :D

Men aja hej svejs.

Usch och fy.

Ja det är så jag kan beskriva hur jag mår just nu.
Är hungrig, men maten bara växer i munnen.
Är trött men kan inte sova.

Men men, igår va jag till frissan skönt att äntligen bli blond igen.
Sen va jag till pappsen å käkade våfflor och glass, sen upp till stan igen.
När jag kom hem ny frisserad och fin så vad kunde vara bättre än att Henric hade diskat och sånt.
Åhh underbart att slippa tänka på det. Däckade direkt i sängen sov i tre timmar, sen vaknade jag av att jag mådde dåligt och gick upp å gjorde mat och mådde lite bättre. Sen vart de kvällsmys med godis och ostbågar framför King Kong.
Sen sova.

Nu sitter både jag och Henric framför en varsin dator och är sega, vi försöker hitta på något att göra får se om vi kommer på något.

Nej nu ska jag kila. Kommentera!!!

tuft.

Usch det var tuffare än vad jag trodde att det skulle vara faktiskt men nu är det gjort.
Skönt.

Hm idag då, ja inte mycket vilade lite sen ringde kontoret och ville ha siffror precis när jag somnat sjukt drygt.
Funderar på att gå och vila igen faktiskt.

Nej usch orkar inte skriva nu skriver kanske senare.

Tvättdag.

Jahaps så idag var det tvättdag igen.
Känns som att man gör det jämt.
Hm men men ska nog gå bra. ;)

Igår va vi ut och käka gott blev en kinaresturang på brommaplan.
Efter det var vi båda jätte trötta och jätte mätta och skulle vila lite tänkte vi (klockan va ca 19.30 när vi kom hem)
men ja vi somnade, vaknade i natt och gick upp å borstade tänderna och tvätta bort sminket.
Men fan vad skönt det va att sova så mycket imorse kände vi oss nästan pigga.

Nej nu ska jag kila och göra iordning kycklingen och sen göra rent badkaret och sen är det dax att börja tvätta.
Måste damsuga klart också.

Jag känner att jag inte orkar bry mig om vad ni alla tycker om det är rätt eller fel.
Tycker ni att det är dåligt så kan ni bara lämna mig ifred då vill jag inte ha nått med er att göra.
Ni har ingen rätt att dömma på något sätt. Jag tänke inte anpassa mig något efter vad ni tycker och tänker
jag har mitt liv och det betämmer jag över själv ni har ert och inte fan lägger jag näsan i blöt där inte!

Nej nu kilar jag!

"plötsligt händer det"

Hehe japps, vi köpte en varsin trisslott igår när vi va och handla.
Skrapa dom i morse och ingen vinst på den jag skrapa, men 750kr på den Henric skrapa!
Man tackar man tackar. :D
Så idag blir det middag ute lite lyx måste man ju få.
Så ett steg närmare hemmafru haha. :P
Saknas nog några nollor bakom där för att det ska bli så men nästan så. ;)
Var iaf väldigt roligt och pengar kan man ju aldrig få för mycket av.

Nej nu ska jag kila tänkte vila lite innan Henric kommer hem så åker vi sen.

Förresten, allt var bra. :D

Puss och hej.

RSS 2.0