Förfrågningar angående namnvalet.

Jag har fått en del förfrågningar angående våra namnval till den som bosatt sig i magen för tillfället. :)
Hm vi har valt att inte direkt ta namn efter någon annan i släkten. Iaf inte på tjejnamn.
My är dels för att jag har lärt känna en tjej som heter det som jag är så otroligt imponerad av att hon är så fruktansvärt stark i sig själv och hon tänker så som många andra inte skulle göra ser verkligen det positiva även fast det knappt finns något, även så betyder My på engelska Min/mitt och det är ju det "hon" skulle vara (eller aa vår). :P
Heaven är dels för att vi har sett en serie hehe lite löjligt men då heter hon Heaven och det kändes så otroligt fint och jag har inte hört allt för många som heter det, och även så betyder ju Heaven på engelska Himmel. Och då blir det som "Min himmel"
Julia är enbart Henric, hehe. Han har lyssnat på en ljudbok där det är någon som får barn och döper det till Julia och sen dess har han gillat Julia och ja jag tycker att det är finnt dock hade jag gillat Nova också men Henric har gått över till Julia och då vart det inte mycket att diskutera. Jag anser att han har lika mycket att säga till om som jag har. :)

Killnamn.. Ja Carl och Wiliam är efter Henric faktiskt Carl heter även min halvbror i mellan namn så då kom han in lite på ett hörn också och jag hade inget emot Wiliam heller tror inte det finns någon i min släkt som heter det men både Carl och Wiliam finns nog i Henrics. Lukas vet jag inte alls hur det kom till vi gick igenom typ huuuur många killnamn som helst och neee inget "dög" eller så fanns det redan i släkten som tilltalsnamn. Men Lukas (med K) blev det till slut iaf.
Så typ så kom namnen till. Vissa är kanske besvikna att jag inte har tagit med mer från min släkt men jag känner att det behövs inte. Jag vet namnen redan i mitt hjärta och jag behöver inte döpa mina egna barn då direkt efter någon gammal släkting som jag aldrig ens träffat tycker jag.

Nej usch nu är jag hungrig måste äta nått. :D

Kommentarer
Postat av: lassika

Jag håller med om att det är ni som ska bestäma namn. För det har vi jag gjort till er alla. Men jag undrar på Carl. Inget jag vet om iallafall. KRAMISAR

2008-09-24 @ 12:42:45
Postat av: Madde

Till mamma: Carl heter henric och anders i mellan namn men det va nog mest för henric det blev sen att anders heter det också spelade inte så stor roll. :) Kramar.

2008-09-24 @ 15:37:24
URL: http://vhdbrud.blogg.se/
Postat av: Kusin carro

Ni har kommit längre med namn än vad vi har de är ju ganska otroligt =)

2008-09-24 @ 18:36:45
Postat av: Madde

Till Kusin: Hehe ja det är lite roligt. :) Jag är en planerare haha så har liksom ett "måste" att mycket ska vara klart. :P

2008-09-24 @ 19:42:34
URL: http://vhdbrud.blogg.se/
Postat av: mysan

låter strålande! my är ju oxå den starka envisa lilla damen i mumintrollen som tove jansson skapat...bara de e ju en anledning hehe. ja vet en liten tjej i trosa som heter my o darling i efternamn, så sött! tack för dina fina ord. dom värmer...o du, puss på dig.

2008-09-25 @ 10:17:03
URL: http://systerstrul.blogspot.com
Postat av: Madde

Till Mysan: Hehe precis. :) Åhh vad fuskigt de skulle jag också vilja heta i efternamn. :P Men det är klart du har verkligen satt dina spår ska du veta. :D Puss. :D

2008-09-25 @ 11:06:06
URL: http://vhdbrud.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0