Datanörd?

Ehh ja jag kan ju verkligen säga att jag är tillsammans med en data nörd.
Vem fan står utanför en webhall å väntar på en realis som börjar tolv på natten?
Ett jävla spel liksom? Shit jag trodde han drev med mig men ikke då, han, grannen och en till
från deras jobb står där. Vad ska man säga liksom?

Hm idag ringde jag min barnmorska eftersom jag mått så dåligt ville jag prata lite med henne och så.
Hon sa att hon tyckte att jag skulle gå till vårdcentralen imorn och ev bli sjukskriven.
Hon sa att det kan hjälpa med mycket vila men att det inte är säkert. Men hon tyckte iaf inte att jag skulle jobba nu när jag mår så som jag gör. Jag känner mig ju som en trafik fara och när jag kommer hem så vill jag absolut inte sätta mig å köra mer. Så idag efter jag slutat va det bara att åka tillbaka ner till Järna och lämna bilen så får vi se när jag kommer tillbaka.
Fan jag vill ju jobba det är det enda som håller igång dagarna jag menar jag gör ju absolut INGENTING när jag är hemma.
Men min personalchef förstod helt han är jätte bra och det känns skönt att kunna prata med honom så bra som jag ändå gör. Så nu så ska en som vi haft som "vikare på heltid" alltså han jobbar heltid men hoppar in där det behövs, han ska ta över mitt schema så ska jag hamna som "vikarie" så när jag känner att jag kan och orkar så ska jag jobba och då behöver inte jag heller känna pressen och det är ju verkligen skönt.

Idag har jag inte kunnat äta så mycket alls. Drack lite fruktsoppa till frukost sen lite till när jag va hem mitt under dagen och sen har jag ätit en apelsin. Nu på kvällen har jag ätit en liten yougurt och ätit kalla köttbullar. Stört vem fan vill ha enbart kalla köttbullar liksom? Alltså sånna som inte är stekta. Ehh aja.

Igår va vi och simma förresten, det va jätte skönt. Inte så länge men vi simmade på bra under tiden då vi simmade.
Kändes i armarna men det va riktigt skönt, ska iaf köpa årskort nästa vecka.

Nej nu ska jag nog gå och lägga mig i sängen Henric kommer ju inte på typ tre och en halv- fyra timmar så inte säkert att jag kommer kunna somna men men illamåendet är inte lika hemskt när jag ligger ner som när jag sitter eller står.

Kommentarer
Postat av: Mysan

Men grattiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis! Herre Gud vad har jag missat??? Jag är nästan aldrig på nätet sen tuvan kom. Finns inte tid o jag har inget eget internet...men passade på att kika in din blogg idag,har lånat modem :) Va kul! Trist att du mår så illa, eller inte kan äta så mkt. Då blire en 09:a :) tur de, haha. Vem vill ha en 08:a? Puss på dig! Ska följa din blogg så gott de går gumman.

2008-09-18 @ 08:37:41
Postat av: Mysan

Glömde lämna länk, puss.

2008-09-18 @ 08:39:05
URL: http://systerstrul.blogspot.com/
Postat av: lassika

Tur att du har en sån förstående p-c. Jag hoppas inerligt att ditt illa mående går över snart. Annars så skulle nog många vara avundsjuka på dig (dom som vill gå ner i vikt) hihi. Passa på att vila så mycket som möjligt KRAMISAR

2008-09-18 @ 17:01:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0