Uhhhuuu!

Uhhu idag är ingen bra dag. Är skakig, ont i ryggen trotts varmt bad, mår illa. :(
Men nu är det inte mycket kvar att göra iaf det är skönt. Bara att åka iväg å handla lite och då på vägen kasta massa wellpapp och sen bara torka golvet och diska. Har iaf dammsugit och ställt in sängen i vårat sovrum. Dom får ta våran säng och gästsängen så tar jag och henric bäddsoffan. Kanske är bra för min rygg att få ett ombyte av säng också jag hoppas det iaf. I vanliga fall skulle jag fixa det som behövs på bara nån timme men nu när jag inte mår så bra tar det en hel evighet. :/ Men men, usch jag känner att jag vill ha mars nu så jag slipper ha ont och må dåligt.

Lite roligt är dock att Maria på mitt jobb är också gravid hon är i vecka 16 och jag i 15. :)
Fast lite jobbigt för dom är att hon bytte p-piller i sommras och sen dess har hon inte mått så bra och inte haft sin mens. (jaja selle hoppa över det sista ordet ;)  )  Men hennes Bm har iaf sagt att det är kroppen som inte vant sig med hennes nya p-piller och att det inte va nått hon skulle oroa sig över. Men hon har endå testat sig MASSA gånger för att vara säker och det har varit negativt. I förrgår testade hon sig då va det positivt! Så fick hon tid till UL igår och de visa sig att hon redan va i vecka 16! Snacka om chock liksom. Om en månad har hon redan gått halva tiden och nu har hon fått reda på det. Jag ist testa mig fyra dar efter saknad (ett till ord att hoppa över selle) mens och det va positivt, stört att det kan vara så.

Nej nu måste jag kila ska sminka mig lite och åka och handla.

Kommentarer
Postat av: lassika

Det med mens måste vara f..ns påfund. Man har det ju typ över halva livet. Ja män har det bra dom. Ingen mens, ingen gravitet som kan ställa till det jag skulle kunna göra listan lång det dom ej behöver gå igenom. Hoppas att ni nu får det kul och trevligt i helgen KRAMIS

2008-09-26 @ 16:53:23
Postat av: Ida

Men du får inte städa massa när du inte mår bra gumman!! Fan va sjukt att de va negativt såå länge! :S

Puss love<3

2008-09-28 @ 17:19:32
URL: http://unfinished.bloggspot.se/
Postat av: Selle

Men argh du får dölja det bättre!!!! Ska ju sova en 4 timmar innan man ska tvätta. Köpa mobil, packa. Fixa ut biljetterna mm. Kasnke man skulle gjort det tidigare. Hoppas Man e vaknar när klockan ringer.

2008-09-29 @ 06:46:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0