Namn.

Hm ja vi har funderat mycket på namn.
Flicka. My Heaven Julia
Pojke. Carl Wiliam Lukas
Vad tycker ni? :)

Idag var jag på vårdcentralen träffade en jätte bra läkare, blev dock sjukskriven i två veckor inte lika kul kanske. Det känns ganska hopplöst liksom jag är i vecka 14 och är redan sjukskriven. Hoppas verkligen att det blir bättre. Vem har råd att vara hemma redan från nu? Nej det vill jag verkligen inte.
Men jag mår fortfarande dåligt men idag har jag typ kramp i magen för att jag är så hungrig. Håller på å gör mat nu iaf kan ju inte göra mat som luktar för mycket och sånt. Har även tvättstugan nu. Välbehövligt kan jag säga. Ska nog ta lite mått i badrummet så vi kan börja kolla på tvättmaskin. :) Känns som smidigast att ha skötbädden där på och så även vem fan vill inte ha tvättmaskin? ;)

Nej nu ska jag kolla om min mat börjar bli klar idag åker vi till trosa vi ska vara hund och husvakt sussi ska på hundutställning och anders är ju i USA så då undrade hon om inte jag kunde vara det och det går ju bra. :)
Får se om jag skriver lite senare.

Kommentarer
Postat av: lassika

det kan vara en lösning, för det blir mycket tvätt i framtiden.KRAMIS

2008-09-22 @ 09:35:28
Postat av: Anonym

JÄTTEfina namn ni kommit på! Åh! Tuvan heter Tuva-Lisa Anna Elina. de e så kul att tänka på namn...sen när bäbben ligger där i era armar så ser ni vad de e för en. Julia var i mina tankar oxå...o Tuva...men så vare en Tuva-Lisa :) Anna Elina hette min mommos mor. Jag heter ju My Anna...så vare me de. Ville ba säga de...o Lucas heter Tuvans halvbrorsa ;)

2008-09-22 @ 19:28:52
URL: http://systerstrul.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0