Åhh vi ska få en liten flicka. :D

Hihi idag var vi på ultraljud allt såg bara bra ut och hon som gjorde ultraljudet var skit bra. Förklarade allt jätte bra och det verkade som att hon tittade allt noggrant. Blev lite orolig när hon kollade på hjärtat för att hon tittade så länge, dels så kan de ju bero på att bebisen vände på sig mitt under det också haha men hon sa att det tar lite tid för hon går igenom allting och så sa hon att hon brukar vara tyst då för att hon koncentrerar sig. Men hon va iaf bra och vi är jätte nöjda. Vi fick fråga massor och fick 6st bilder. :D Ska lägga ut någon sen inte orkat lägga in dom i datorn. Blev tillbaka flyttad också (vilket jag nästan räknat med) så från att tro att vi var i vecka 20 så hamnade vi i vecka 18 så nytt bf 4/4-09. Det var väldigt vad hon rörde på sig där inne när hon skulle titta och ibland fick hon buffa på magen så bebisen skulle vända sig så hon såg bättre. Och sen i slutet när hon var helt klar så skulle vi få se könet men då minsan knep våran bebis med bena och såg till att navelsträngen låg mellan bena fast då berätta hon att hon redan visste och att hon hade skrivit ut en bild så vi skulle få se också, så hon var ju förberädd. :D sen visade hon på alla bilderna som hon skrivit ut och pekade och aa hon var bara skit bra. :D Billigt också 50kr för 6bilder. Blev väldigt förvånad.

Har inte skrivit någon blogg nu på ganska länge har inte haft tid helt enkelt. Mamma och Lena har varit här i en och en halv vecka har varit mysigt förra veckan var Lena med mig och praktiserade på jobbet. (Lena är min lillasyster) Dom kom förra fredagen och lördagen börjades med SPA som var helt helt underbart. :D Sen ut och käka och sen gick vi på musikalen Footlose ni vet den med Brolle och Anna Sahlin??? :) Söndagen vart en heldag på stan Lena och mamma köpte massa kläder och grejs. Onsdagen sen så fyllde Isse år, så vi åkte dit och överraskade henne hon visste ju inte att mamma och Lena var hos mig, så jag gick in sen lurade jag henne att vi skulle ut och hämta tårtan i bilen för jag glömde den och så tvingar jag henne att gå först och när hon går ut så står mamma och Lena bakom dörren med en tårta. Var skit kul har aldrig sett henne bli så förvånad innan. :D Sen började hon gråta. Haha hon visste inget alls. :D Sen helgen blev ganska lugn. Fredagen var jag ledig så vi tog en repa på stan igen, sen handlade vi. Lördagen kom Isse, Pappa och Magnus eftersom att Isse skulle till Sundsvall så då kom dom och käka hos oss först. :) Nu har dom åkt lämnade dom på Arlanda tidigare idag när jag kom hem somnade jag direkt, jag var helt slut. Jag är fortfarande jätte trött så ska nog snart sova faktiskt. :P Ansökte om lån idag också, ska ju köpa bil. :D Och det gick fort dom ringde upp nyss och jag fick lånet och ett pensionsparande på köpet också haha man skulle visst ha ett sånt också. :P Men men. ;) Blir nog bra. :D Jag och Henric har även kommit överrens om att vi ska börja spara direkt när bebisen har kommit.

Åhh ja juste måste ju berätta vad jag fick förra veckan. När jag kom hem låg det ett packet och jag tänkte men jag har ju inte köpt nått från Tradera. Och när jag öppnade det så var det en skit söt dress i st 50 med öron och allt. Ehh hallå vem har jag fått den av? :S Sen titta jag i paketet igen och där låg ett jättefint kort på lilla Saga. Åhh Evelina. <3 Hihi. Söting.
Då var det Evelina som skickat den haha hon kunde inte hålla sig, så första barnsaken har vi nu. :P Nu när vi vet att det är en flicka blir det säkert mera hehe. ;)

Nej nu ska jag kila lite nyheter först måste kolla om blixthalkan imorn hoppas jag klarar mig vinterdäcken ska ju på imorn!! Ska till pappa då och sätta på dom. Aja blir nog bra. :)

Gäsp.

Ja jag vet att jag har blivit dålig på att skriva men orken finns inte och då blir det lite skrivande.
Får se om den kommer tillbaka snart. Skulle behöva vara ledig känner jag.
Bihålorna gör fortfarande ont och gör att jag får huvudvärk men något säger att det inte är bihålsinflammation iaf. Jag är sjukt trött drömmer så mycket på nätterna att jag är tveksam om jag ens sover något. Vaknar flera gånger hela tiden. Och det är REDAN söndag känns inte allt för bra det hade gärna fått vara lördag en dag till faktiskt. Igår va vi ju på kalas i Trosa nästan hela dagen visst är det alltid trevligt att träffa alla men jag är ju såååå trött. Ähh alla säger att det går över.... Då undrar jag NÄR?! Ingen av mina tidigare symtom har ju gått över och det var redan då dom började som alla började säga att det snart går över.. Man börjar ju tvivla. Imorn är det jobba igen känns inte som att det har varit något helg, nästa helg kommer blir precis lika dan visst jag klagar inte av att ha något att göra men kan ingen ge mig en lördag till i mitt liv just nu? En lördag då man kan göra massa saker och en lördag då jag kan ligga på soffan och bara sova? Idag har jag även rensat massor i gästrummet jag hade påsar som stod där som jag inte orkat ta i tur med men nu är det gjort ska bara lägga undan lite, och något mer duktigt var att jag lyckades göra en hel låda ledig. Ledigt utrymme får man verkligen inte för lite av kan jag säga. Jag trodde aldrig att jag skulle fylla alla våra skåp och lådor men jodå nu är det fullt. Hela klädskåpet (som det inte är några kläder i) som står i gästrummet skulle jag också vilja rensa men jag vet inte vart saker och ting ska få plats så nee det får nog vara kvar.

Nej nu borde jag väl göra någon nytta tror jag. Ohh har ingen lust men men.

Oj.

Hehe ojsan va visst ett tag sen jag skrev, är för att jag mår sjuukt dåligt och är jätte trött.
Håller på att åka på bihålsinflammation och huvudet sprängs illamåendet är som innan så blir mycket små frukt och vatten på jobbet kan jag ju säga. Äter nästan ingen riktig mat ordentligt. Inte allt för bra men vad ska man göra?
Att vara kontorsråtta är sjuuuktr tråkigt haha eller det var iaf min reaktion första dagen min första mening när jag kom hem var "hur fan kan du sitta inne och jobba på ett kontor hela dagarna" till henric. :P Nu känns det lite bättre ibland tråkigare men ibland roligare beror på vad man får göra och sånt. :) Men nu börjar jag iaf komma in i det mer och mer så är väl det som kanske gör det roligare också? Ja inte vet jag, men sen fördelen med att jag inte äter är ju att jag får gå klockan 16 då varje dag och det tackar man ju inte nej till. :D

Nej nu ska jag börja med maten hoppas Henric kan ta åt sig äran med monsterberget disk som blivit nu när jag mått dåligt när jag kommit hem från jobbet. Fan kom precis på att jag hade tvättstugan idag... Skulle ju ha sprungit dit direkt när jag kom hem.. Suck... Aja...


Söndag.

Jahaps, så söndag och regn.. Suck. Jag är så sjuuukt uttråkad men vet inte vad jag vill göra.
Men men nu håller vi på med mat men jag vet inte om jag kommer kunna äta mår hm... konstigt? Känns iaf inte som att maten kommer att gå ner men hoppas det. Sen åker jag mot Trosa först ska träffa Anders och alla där han fyllde ju år när han var i USA och så är det bäst för honom att han har köpt nått till mig (vilket jag absolut inte tror egentligen) Men men. Sen tänkte jag sova hos pappa då har jag närmare till jobbet och slipper sitta i all rusningstrafik imorn, sen hoppas jag att jag inte behöver börja jobba helt imorn heller isf kan jag åka och köpa skor måste ha ett par till kontoret eftersom de är inneskor som gäller där men sen behöver jag även stövlar så jag kan ha kjolar och sånt. :)
Nej nu är det mat och kramkalas. :D. Tjo hejsan.

Kontorsråtta.

Japps på måndag övergår jag till att bli kontorsråtta ist.
Min första tanke? - Vad fan ska jag ha på mig? :S
Jag har ju inte mycket kläder som passar som det är nu, hur det än är så sitter ju kläderna tajt.
Men det får gå med det som finns. :) Men det känns ändå bra, att sitta på kontor är ju inte lika ansträngande som att lyfta tungt och putta tung mm... Nackdel är att jag måste köra min egen bil till jobbet och det blir ju ganska dyrt i längden... Kommer nog sova i vagnhärad en del som det känns nu, nån natt då och då iaf. Men det är bra då kan jag verkligen jobba mycket längre än jag trodde jag skulle kunna när jag körde lastbil. Och det ser jag fram emot. Undra om det är samma lön. :S Fast det borde det ju vara hoppas jag. :P

Alltså vi har mygg inomhus. Vart fan kommer dom ifrån undrar jag?  Inte så att dom bits eller nått utan mer irriterande att se dom jävlarna.
Nej nu ska jag titta klart på filmen, såg den igår men iaf. :P Hellboy 2. :D Jag gillar den.

Tvätta?

Idag har jag tvättstugan brukar ha den på onsdagar 16-19 passar bra lugn dag och lite folk som tvättar. Hm brukar vara en mamma där hon var där idag och sist med och jag stör mig på henne. Eller inte på henne utan det hon säger till sina barn. Förra veckan så var det hon jag och en till tjej där och ungarna busade med varandra vilket jag inte alls stör mig på dom leker ju liksom med varandra. Men vad säger mamman då? Jo hon säger att nu får ni sluta leka och så säger hon till den minsta "jag sätter dig i vagnen och spänner fast dig om du inte slutar nu". Barnen fortsatte och sagt och gjort hon satte fast den minsta och den största fortsatte busa med henne fast att hon satt i vagnen, då började den minsta skratta jätte mycket och mamman säger "nu får ni vara tysta" det säger hon FLERA gånger.. Varken jag eller den andra tjejen brydde oss alls om att dom sprang där eller lät, jag manglade och den andra tjejen satt och vänta på att hennes maskin skulle bli klar. Barnen fortsätter att skratta och busa och mamman säger till den minsta "om inte du är tyst nu får inte du någon välling ikväll för det vill du väl ha". Ehhh? Va? Varför säga något sånt för fan barn är ju barn liksom? Jag fortsatte att mangla och den äldsta ställer sig och tittar vad jag gör och jag säger hej till honom och då flinar han och säger hej och går och busar med lillasyster igen. Och mamman fortsatte att säga massa saker som "vill ni ha något äpple när jag är klar så slutar ni nu annars får ni inget" då var jag klar och gick...

Aja folk...

Försäkringskassan.

Jahaps så är man involverad i dom också då. :/ Ringde dom och dubbelkollade vem som ska ringa dom om det är jag eller mitt jobb eftersom jag varit borta och bara jobbat två dagar emellan och då slås det ihop med sjuk allting eller något sånt. Men iaf det var inte jag som skulle ringa men mitt jobb hade inte heller ringt men dom väntar nog för att se om jag kommer tillbaka nästa vecka eller inte. Jag hoppas verkligen på det vem har råd att vara hemma annars. Henric frågade mig igår om jag skulle vara hemma resten av tiden också, och jag sa bara promt nej det vill jag verkligen inte. Jag vill ju jobba! Jag vill tjäna pengar så jag kan lägga undan innan så man har sparat. Och det förstod han ju också. Hoppas på att alla symtom bara försvinner eller något liknande.

Nej nu måste jag sätta på kaffe pappa ska komma hit på en kopp jag sa att han får blunda när han kommer in ser ut som fan tycker jag, och Missi har lekt rövare och sladdat runt överallt så de ligger saker överallt känns det som. Men men bara att vänja sig kanske?

Skriver nog mer sen kanske. :)

RSS 2.0