Åhh vi ska få en liten flicka. :D

Hihi idag var vi på ultraljud allt såg bara bra ut och hon som gjorde ultraljudet var skit bra. Förklarade allt jätte bra och det verkade som att hon tittade allt noggrant. Blev lite orolig när hon kollade på hjärtat för att hon tittade så länge, dels så kan de ju bero på att bebisen vände på sig mitt under det också haha men hon sa att det tar lite tid för hon går igenom allting och så sa hon att hon brukar vara tyst då för att hon koncentrerar sig. Men hon va iaf bra och vi är jätte nöjda. Vi fick fråga massor och fick 6st bilder. :D Ska lägga ut någon sen inte orkat lägga in dom i datorn. Blev tillbaka flyttad också (vilket jag nästan räknat med) så från att tro att vi var i vecka 20 så hamnade vi i vecka 18 så nytt bf 4/4-09. Det var väldigt vad hon rörde på sig där inne när hon skulle titta och ibland fick hon buffa på magen så bebisen skulle vända sig så hon såg bättre. Och sen i slutet när hon var helt klar så skulle vi få se könet men då minsan knep våran bebis med bena och såg till att navelsträngen låg mellan bena fast då berätta hon att hon redan visste och att hon hade skrivit ut en bild så vi skulle få se också, så hon var ju förberädd. :D sen visade hon på alla bilderna som hon skrivit ut och pekade och aa hon var bara skit bra. :D Billigt också 50kr för 6bilder. Blev väldigt förvånad.

Har inte skrivit någon blogg nu på ganska länge har inte haft tid helt enkelt. Mamma och Lena har varit här i en och en halv vecka har varit mysigt förra veckan var Lena med mig och praktiserade på jobbet. (Lena är min lillasyster) Dom kom förra fredagen och lördagen börjades med SPA som var helt helt underbart. :D Sen ut och käka och sen gick vi på musikalen Footlose ni vet den med Brolle och Anna Sahlin??? :) Söndagen vart en heldag på stan Lena och mamma köpte massa kläder och grejs. Onsdagen sen så fyllde Isse år, så vi åkte dit och överraskade henne hon visste ju inte att mamma och Lena var hos mig, så jag gick in sen lurade jag henne att vi skulle ut och hämta tårtan i bilen för jag glömde den och så tvingar jag henne att gå först och när hon går ut så står mamma och Lena bakom dörren med en tårta. Var skit kul har aldrig sett henne bli så förvånad innan. :D Sen började hon gråta. Haha hon visste inget alls. :D Sen helgen blev ganska lugn. Fredagen var jag ledig så vi tog en repa på stan igen, sen handlade vi. Lördagen kom Isse, Pappa och Magnus eftersom att Isse skulle till Sundsvall så då kom dom och käka hos oss först. :) Nu har dom åkt lämnade dom på Arlanda tidigare idag när jag kom hem somnade jag direkt, jag var helt slut. Jag är fortfarande jätte trött så ska nog snart sova faktiskt. :P Ansökte om lån idag också, ska ju köpa bil. :D Och det gick fort dom ringde upp nyss och jag fick lånet och ett pensionsparande på köpet också haha man skulle visst ha ett sånt också. :P Men men. ;) Blir nog bra. :D Jag och Henric har även kommit överrens om att vi ska börja spara direkt när bebisen har kommit.

Åhh ja juste måste ju berätta vad jag fick förra veckan. När jag kom hem låg det ett packet och jag tänkte men jag har ju inte köpt nått från Tradera. Och när jag öppnade det så var det en skit söt dress i st 50 med öron och allt. Ehh hallå vem har jag fått den av? :S Sen titta jag i paketet igen och där låg ett jättefint kort på lilla Saga. Åhh Evelina. <3 Hihi. Söting.
Då var det Evelina som skickat den haha hon kunde inte hålla sig, så första barnsaken har vi nu. :P Nu när vi vet att det är en flicka blir det säkert mera hehe. ;)

Nej nu ska jag kila lite nyheter först måste kolla om blixthalkan imorn hoppas jag klarar mig vinterdäcken ska ju på imorn!! Ska till pappa då och sätta på dom. Aja blir nog bra. :)

Kommentarer
Postat av: Anna

åh vi har samma bf-datum :D eller iaf än så länge. ska på ul imorrn så får se vad bm säger då hehe. ska bli så spännande att äntligen få se bebis!



hehe ja precis vi får skylla på dom vi. fast idag känns det som att jag håller på att bli sjuk så är inte på bästa humöret för det heller hehe

2008-11-04 @ 12:32:35
URL: http://rainbowarrior.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0