Tårtbotten. Recept.

Detta är verkligen bästa tårtbotten receptet någonsin! Lika delar släng dig i väggen typ. ;)Iaf för mig är det så jag tycker det är svinsvårt att få till lika delar bra.Observera att jag har en större form än normalt! Och måtten är efter den. ;)4 ägg4 dl socker blanda poröstBlanda försiktigt ner 1, 25 dl varmt vattenJag brukar göra det med elvispen, och håller gärna bunken snett så det kommer in extra mycket luft.Sen häller jag i en sil3, 25 dl vetemjöl1, 5 tsk bakpulver1 tsk äkta vaniljsockerOch det blandas noga med slickepotten för att bevara all luft i smeten. Jag smörar och bröar botten på min form och sen delar jag bakplåtspapper längs långsisan som jag blöter lite för att få det mer rörligt och sätter det runt om kanterna.Det gör jag för att smeten kan fortsätta att höja sig över kanten på formen.Grädda längs ned i ugnen, 150 grader och drygt 35 minuter. Använd en sticka för att kolla så botten är färdig. Kolla in snyggbunken också som är den största i ett sett om tre som jag fick av min bästa i födelsedags present. :)Det bästa med den här tårtbotten är att den är ju helt laktosfri, bara smörja formen med matolja eller liknande. :)

Kommentarer
Postat av: joanna-livet med Asperger symdrom

Hej!
tänkte bara tipsa om att jag just nu har en tävling där du kan vinna ett presentkort för 250 kr från skavileka.se som du kan köpa Lego för:)
Om du inte gillar sådana här kommentarer eller redan fått en liknande så ber jag om ursäkt och hoppas du får en underbra dag:)

http://www.domkallarmighannes.com/2013/04/tavling-vinn-lego-for-250-kr.html
Kram Joanna

2013-04-28 @ 19:06:54
URL: http://domkallarmighannes.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0