Lyxmiddag. Renvskav och pasta. Recept.
Ibland behöver inte lyx vara oxfilé...
Det funkar lika bra med skav!
Detta är så galet enkelt och så sjukt gott.


Jag använde mig av:
3 schalottenlökar
10 färska champinjoner
1 stor burk turkisk yoghurt (5dl)
400 gr renskav
Skär löken i fina bitar fräs med en klick smör.
Tillsätt renskaven och bryn den, tillsätt vitpeppar, svartpeppar och lite salt.
Skiva champinjonerna och i med dom.
När dom har fått brynts lite med skaven och skaven är helt brynd så i med yoghurten.
Låt puttra på svag värme och koka undertiden valfri pasta.
Mumsigt värre. :)
Kommentarer
Postat av: Sandra - 3 barns mamma <3
Det är ju grymt gott!!!
Postat av: Fröken M
GOTT ! Här gjorde jag det enkelt idag med en av mina favoriter - varmrökt lax med hjortronsås och potatis ! :)
KRAM
Trackback