William bygger högt!!

William älskar att bygga, dom här böckerna ska alltid staplas på varandra. Allt annat också för den delen men dessa böcker är superviktiga! :P
Kommentarer
Postat av: Caroline Andersson - 18år och blivande mamma

sv: Jag har inte skrivit om det så mycket tidigare då jag inte har vetat hur mycket jag får säga, men jag tror inte det ska vara några problem nu. Kortfattat är det detta som hänt: Det började med att jag anmälde en tjejs mamma till soc pga missförhållanden i hemmet. När dom fick hem papper på det så ringde tjejen och bråkade om varför jag anmält hennes mamma. När vi hade lagt på tog jag ett bad och plötsligt ringde det på dörren, jag klev upp och skulle kolla vem det var men det var någon som höll för kikhålet. När dom ringt, knackat och ryckt i dörren ett tag tog dom bort fingret och började gå ner, dom förstörde min moped som stod utanför huset. Jag ringde till Polisen och anmälde händelsen. När dom fick veta det ringde dom igen och hotade mig och sa kränkande saker, jag spelade in hela samtalet och fick lämna in telefonen som bevismaterial. Eftersom dom hotade mig för att jag gjort en anmälan och ville att jag skulle ta tillbaka den blev det övergrepp i rättssak, en sak som polisen ser allvarligt på.

2012-03-29 @ 09:58:14
URL: http://caroliinea.bloggplatsen.se
Postat av: Caroline Andersson - 18år och blivande mamma

Kanske skulle ha skrivit att det inte bara var tjejen som kom hem till mig utan hon hade två vänner mig sig :) Även när de ringde andra gången var det en av de här två vännerna som pratade och hotade mig mest.

2012-03-29 @ 10:06:36
URL: http://caroliinea.bloggplatsen.se
Postat av: Pappan Anders

Gött :-) Min son gör samma sak. Allt ska staplas och sorteras. Goa ungar.

Ha De!

2012-03-29 @ 14:56:00
URL: http://pappanheteranders.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0