Luftenshjältar.

Haha som att detta inte ger en minnen från barndomen?
För mig som 80talist drömmer jag mig tillbaka till Disneydags! :DWilliam verkligen älskar Luftenshjältar, och hur sött är det inte när han försöker sjunga med?
Mitt hjärta smälter. :D
Kommentarer
Postat av: Nina (2 st tävlingar pågår)

ursäkta att ja inte svarat på din kommentar. har inte gått igenom dem :(ang din läkare. byt! helt seriöst. tom ta dig till nån specialist om du kan, vårdcentraler etc är inte bra. man måste liksom hamna rätt för å få hjälp. ja hade tur att min läkare hade fått utbildning inom stress. men vad va det. 1 på 1000. å ja fick ändå ta mig upp själv. då ja ringde nån mottagning för å kunna få prata med nån så fick ja inte det. anledningen var att dem ansåg att ja va för frisk då jag inte ville begå självmord. ???

känner bara, varför vill man hjälpa nån då det gått så pass långt. alltså är det inte bättre att hjälpa folk innan dem kommer dit?? (då menar ja inte att dem inte ska hjälpa dem andra, själfallet ska dem det. men sjukt att det ska behöva gå så långt).känner absolut igen det där med å bara börja gråta, huvudvärk etc. usch! det är inte roligt alls. jag hoppas du kan hitta någon som tar dig på allvar. tyvärr så blir det ju så jäkla jobbigt då man måste bråka sig till hjälp. är ju så många som har samma problem, så man tycker ju att dem kunde vara lite mera hjälpsam och förstå vad det handlar om.krya på dig. krams

2012-02-27 @ 22:54:18
URL: http://deliciously.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0