Färdigmatsbluff.

Idag på facebook hade Malin länkat till det här.

Alltså är det något som på riktigt blir förvånad?
Hade något på riktigt förväntat sig massa räkor i det?

Räksåsen är kokad på EN räka!
Kan man ens kalla det räksås då? :S

Klicka på bilden för att komma till det aftonbladet har skrivit om det här.



Hur svårt är det egentligen att göra en fiskgratäng?!
Skala och koka potatis, gör mos.
Släng ner en fiskbit (tex torsk eller hällefile) på med mos runt om på sidorna.
Gör en vitsås och skala räkor och ha i ett gäng i såsen.
På med såsen över fisken och sen in i ungen.

Kändes de svårt?! :S

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0