Tävling One Piece.Jag är med och tävlar om en one piece från Piece of Norway.
Den snygga one piecen som jag har lagt upp som bild skulle mer än gärna få komma hem till mig :)


OBS BLUFF FÖRETAG!

Kommentarer
Postat av: SandraK

Piece of Norway är ett falskt företag! Gå in å läs på OnePiece sida på Facebook - där varnar dom för just det företaget. Tydligen många som har beställt därifrån men inte fått någon vara och det går inte att kontakta företaget i fråga heller så nått skumt är det. Hittade OnePiece - Jump in's inlägg, dom skrev så här:

" OnePiece - Jump in

VARNING: OnePiece vill varna våra fans och kunder för en oseriös hemsida som säljer kopior av OnePiece. Den senaste tiden har vi mottagit en rad med klagomål från kunder som inte mottagit sina varor och inte heller fått någon kontakt via telefon eller på mail. Problemet är att kunden inte har beställt från våran hemsida ONEPIECE.SE, utan från ett företag som kallar sig ”Piece of Norway”. Denna hemsidan har inget registrerat företag varken i Norge eller Sverige. De jobbar enbart ifrån en postbox i Gibraltar. Vi önskar att upplysa om att www.onepiece.se inte har någon som helst förbindelse med dem och deras hemsida."2011-11-22 @ 07:15:24
Postat av: Madeléne - Mamma till Harry ♥

Jag fick också höra att det var ett bluff företag efter att jag tipsat om denna tävling! Men i efterhand fick jag höra att flera personer där vi bor har beställt från den här sidan och fått sina OnePiece.

2011-11-22 @ 14:33:57
URL: http://annamadelenee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0