143 dagar.

Dagarna går sakta neråt. Igår ringde Henric när han var på väg hem och fråga om vi skulle käka pizza, hm ja jag är ju inte speciellt svårövertalad om man säger så. :P Så det blev det, sen när jag skulle gå och lägga mig trodde jag fan att jag skulle dö, jag trodde att jag åkt på magsjukan eller något fy fan hade så inihelvetes ont i magen. Tillslut somnade jag efter många timmars vridande. När jag vaknade hade jag fortfarande ont i magen, så jag ringer sussi och frågar om det kan vara urinvägsinfektion (om jag nu har det) eller om det är något annat. Hon tyckte att det lät som sammandragningar och att jag skulle ringa vårdguiden. Jag gillar inte att ringa dit tycker att jag känner mig typ dålig då som måste ringa dit. Hon tyckte att jag skulle vila lite och om det fortfarande gjorde ont åka in. Hm jag vill inte åka in jag, det är typ det sista jag vill sitta och vänta i hur jävla många timmar som helst för att sen typ bara få två alvedon och svaret att åka hem och vila.
Jag kastade i mig lite frukost och stressade iväg till jobbet allt vart ju skit sent eftersom jag suttit i telefonen massor på morgonen. Så visst visst vila det blev det inte alls. Nu sitter jag på jobbet, har fortfarande ont, är KONSTANT kissnödig och har ont i magen. Berättade för en att det inte var så bra och då sa hon att jag nog borde åka in för att när hon var gravid i vecka 23 fick hon sammandragningar och då vart hon beordrad att vila extremt mycket om hon inte skulle föda i vecka 23. Det känns lite jobbigt att höra kan jag säga. Men imorn är vi ju lediga bara möte på morgonen sen banken sen får vi nog se till att åka in. Något som också är jobbigt (fast de kan ju vara för att jag är nojjig nu) men jag har inte kännt några riktiga sparkar idag på morgonen. Jag känner att det pulserar liksom men inte några riktiga sparkar vilket jag brukar känna. :/ Allt är bra jobbigt ibland. Och så väntar jag på att BM ska ringa så jag kan få svar någon gång på om jag har urinvägsinfektion eller inte men hon verkar ju inte ringa. Hon har tele tid till kl 12 så ringer hon inte snart kommer jag fan ringa upp henne och fråga om hon fått reda på något. Jag vill ju veta!

Nej om jag skulle jobba lite till kanske.

Kommentarer
Postat av: lassika

Ja det är nog bra att åka in och kolla så att är bra. Hur går det på paket jakten? Nu ska jag sätta igång med köttfärssåsen. Måste äta mycket kött nu innan Lena blir operead, sen blir det ju inte mycket äta för henne. KRAMIS

2008-11-12 @ 14:16:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0