Sons of anarchy alla avsnitt slut.

Igår körde jag dom sista tre avsnitten som finns ute - alltså sesong 4.
Måste säga att det var ett riktigt DÅLIGT sesongsavsut!
Tidigare sesonger har varit sådanna slut att man varit påväg att gnaga av sig fingrarna för man MÅSTE se mer direkt. Men detta? Visst jag vill se 5e också men inte så jag håller på att dö av att det dröjer.. :S


Kommentarer
Postat av: bellibus

jag har sett 1 och 2, tror jag.

slutade se när han åker iväg med bebisen på båten.

finns trean att ladda ner eller?:):))

2012-02-20 @ 21:11:50
URL: http://bhellbergs.blogspot.com
Postat av: Melissas Prinsar

ja kommer inte ens ihåg slutet på den så länge sen vare jag såg de hahasv: de va inte så jäkla svårt jag satt å gäspa i ett hörn i soffan och gick å la mej under täcket i sängen istället ;)

Kram

2012-02-21 @ 08:47:59
URL: http://www.melissasprinsar.com/
Postat av: Angelica

Vad kul att du är med och tävlar :)

Postat av: sandra - mamma till niklas & nora

Måste säga att jag har lite delade tankar kring den serien. Den är spännande men samtidigt väldigt hemsk, då mycke utav det som händer där händer även i verkligheten. Så samtidigt som jag är emot glorifieringen utav mc kriminaliteten så kan jag inte låta bli att gilla serien. Låter sjukt, jag vet. Men jag är ju lite sjuk :PSkönt att det är bättre med hans hand. han hade tur i oturen. Hoppas att blåsan försvinner innom kort.Det var lite skumt att de inte skysterade om gipset eftersom han hade ont. De måste ju kolla så att fingret ligger rätt där i och inte läker snett :/ har han testat att ringa till dem och bett dem att lägga om? I bland behöver de ju en knuff för att förstå vad pasienten vill.Har inte bilderna på disk. Men tänkte be om det och samtidigt få bilderna på Niklas på disk också. vart så himla nöjd med dem, så det vore kul att dela med sig :)Ha det fin fint!!!

Kram!!!

2012-02-21 @ 11:17:31
URL: http://mammansandra.blogg.se/
Postat av: Fröken M

Åh va jag längtar till nästa säsong !!

Jag fick faktiskt mest pengar i present men det var oxå det jag hade önskat mig. Bröllopet kommer bli en dyr historia och jag prioriterar att få det precis som jag vill ha det istället för att önska mig en massa saker som jag egentligen inte behöver !

KRAMAR

2012-02-21 @ 15:12:17
URL: http://frokenmela.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0