Öhh Ursäkta?!

Kristdemokraterna vill förbjuda amning

STOCKHOLM. Kristdemokraterna har motionerat i riksdagen om att förbjuda amning. Partiet skriver att denna primitiva ritual är ett övergrepp på bebisarnas mänskliga rättigheter, en olaglig och incestuös relation till mamman, som leder till moraliskt förfall.

Ett naket bröst behöver inte vara en invit till att begå ett barbariskt brott bara för att det producerar mjölk.

"Kvinnor som ammar upplever erotisk njutning när det oskyldiga spädbarnet påtvingas orala handlingar. Denna avskyvärda handling uppfostrar barnen till otillåten sex med påföljden av promiskuitet, homosexualitet och cybersexmissbruk", hävdar Lennart Bengtsson.

"Kristdemokraterna har utfört flertalet undersökningar de senaste två åren, och vi har stort stöd bland våra väljare när vi säger att vi vill förbjuda amning. Ett naket bröst behöver inte vara en invit till att begå ett barbariskt brott bara för att det producerar mjölk. Det finns bröstpumpar för det ändamålet, men även ersättningsmjölk."

"Jag har pratat med en ensamstående mamma som får multipla orgasmer när hon ammar sin 18 månader gamla son. Hon känner stor skuld för detta syndfulla beteende, men kan inte låta bli. Lena skulle vilja avbryta det sjuka förhållandet med sonen, men kan inte. En terapeut har försökt att hjälpa henne genom att bistå med ersättningsmjölk och uppmuntrat henne att umgås med vuxna män. Lena provade att ha samlag med en attraktiv börsmäklare men misslyckades med att få orgasm. Enbart amning kan tillfredställa henne sexuellt", berättar Lennart och ser förfärad ut.

"Jag förstår den smärta Lena känner över dilemmat som hon delar med miljontals andra unga kvinnor som börjar amma utan att tänka sig för. Lena oroar sig även för sin sons framtid. Ska han växa upp och hata sin mamma för hennes övergrepp? Kommer han att bli beroende av tobak, droger och alkohol? Kanske blir han bög? Risken är ganska stor."

"En annan traumatisk upplevelse för gravida kvinnor är vaginal förlossning. Spädbarnet tvingas genom livmodern och över g-punkten varpå mamman känner stor smärta samtidigt som hon upplever stor njutning. Denna handling kan senare orsaka S&M-missbruk. Därför rekommenderar vi i kristdemokraterna alltid kejsarsnitt."

"Jag tror på att rädda jorden och vår miljö, och att värna om mänskliga rättigheter. Men jag är mer oroad över den mänskliga rasen och dess förfall genom amning", avslutar Lennart.


Artikeln: http://www.yttermera.se/leva_och_bo/foraldraskap/nyheter/kd_vill_forbjuda_amning.html

Kommentarer
Postat av: Anna

det är bara en fejkartikel. hela sidan är typ en skämtsida. jag gick också på den när jag läste den första gången hehe

2008-11-16 @ 21:03:11
URL: http://rainbowarrior.blogg.se/
Postat av: lassika

Jag tänkte att det är väl inte första April. KRAMIS

2008-11-17 @ 11:06:53
URL: http://lassika.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0