Full rulle.

Jag är fortfarande jätte förkyld. Jag typ trottsar min egen förkylning för idag tog jag William imorse när vi gått upp och åkte och bytte blöjorna vi köpte igår, jag fick typ hjärnsläpp eller något igår för jag tog nr 6 till William.. Ehh aa det går inte, han har nr 7. :P Men de va inga problem bara till att byta. Men såg då att Coop Forum i Vinsta ändrat sina priser förut var de alltid om man köpte andra varor för över 300kr så fick man köpa max två paket blöjor för 89kr, nu är det att man får köpa ett paket! Dåligt med tanke på att erbjudanden man får hem är för två paket men då får man betala fullt pris.. De innebär att iaf vi kommer inte att handla sånt där något mer, de kommer vi göra antingen på coop i bromma eller city gross. Syyyynd för dom då!

Efter vi hade bytt dom så tänkte jag att vi skulle till vällingby en sväng. Skulle köpa lite av allt möjligt.
Jag trodde ju att dom öppnade tio som alla andra dagar och va där typ halv elva.. Men nej då öppnar dom tydligen elva på söndagar. Så vi gick och fikade en sväng innan tills affärerna öppnade.
Köpte en födelsedagspresent till min pappa och sen två julklappsbarn till är klara.
Köpte även två kjolar och ett linne till mig själv helt otroligt. ;)

Vi har även varit iväg på visning idag, där vi har tänkt oss innan där vi var såååå nära att gå med sist.
Nu har vi typ bestämt oss. Vi ska vara med på nästa.
Så nu blir det att dra in på massa onödigheter och spara så mycke de går typ. :)
Så nepps kommer inte kunna äta massa lunch i vällingby mera eller liknande sånt dras in, allt för att vi ska köpa våran egen lägenhet. Allt är bättre än att betala 7000kr i hyra till någon annan.

Imorgon kommer jag vara hemma jag orkar inte jag har gått på sparenergi idag redan som de är och nu har hörseln börjat försvinna också. Så typiskt typ tittar på folk när dom pratar med mig ser att dom pratar men hör inget.
HATAR FÖRKYLNINGAR!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0