Wallenstamskit!

Jag blir så trött på Wallenstam! Det är vår bostadsvärd.

Jag ringde till dom för jag tycker att det går så mycket lampor i Williams rum i fönstret.
Så dom kom imorse för att titta på det.

Trevlig kille och allt men som sa att nej inget är fel...

Vi bytte lampa samma dag som vi kom hem alltså i måndags.
Nu på kvällen hade lampan gått igen..
Och vi har provat med olika lampsorter billiga som dyra lågenergi som vanliga..
Vi har bytt lampa nu står där en helt ny stjärna som vi köpte i December (men det var samma problem innan).

Men kan någon då förklara för mig hur FAN det kan gå ännu så länge två lampor på fyra dagar i samma lama om inget är fel!?!

Även taklampan gick i hans rum tidigare idag, den har vi iofs inte bytt sen jag satte upp själva lampan och de är nog ca halvåret sen.


Kommentarer
Postat av: sandra - mamma till niklas & nora

Hmm låter som ett spännings fel om du frågar mig :/ Så hade vi i vardagsrummet i min första lägenhet och så hade vi liknande när vi flytta hit. Fast det var pga de använde fel säkringar. Så hade vi gång diskamskinen, damssugaren och lamporna på ena sidan va lägenheten så gick strömmen och lamporna pajade. Har ni vanliga säkringar? Titta till dem i sådannafall. Om ni har atomatiska ta kontakt med hyresvärden igen och be dem att antinmga titta en gång till eller så får de börja att köpa nya lampor till er varje vecka. För det är ju inte mer än rätt att de pejjar för lamporna om de ska behöva gå sönder hela tiden :/Kramar!!!

2012-01-06 @ 09:39:23
URL: http://mammansandra.blogg.se/
Postat av: pappa

du måste leta efter lampor som spänner över 1 större volt område än dom du har nu, du har troligtvis bara 230 volt nu men leta efter 230-240 volt,ni har troligtvis ström som hoppar upp å ner i volten.D borde fastighetsskötaren veta om om denna nu är en riktig sådan? d verkar ju inte så eftsom jag vet om tidigare problem ni haft.

2012-01-06 @ 10:24:43
Postat av: ANGELICA.BLOGG.SE ♥

Hej fina du! Jag brukar inte vilja skicka runt reklam såhär, men jag behöver verkligen hjälp med detta. Så om du inte gillar reklam så hoppas jag att du inte dömer mig för att vara någon som enbart spammar. Då får du gärna säga ”Nej tack” så kommer jag fortsätta att kommentera hos dig utan dessa reklamer. Jag undrar om just DU skulle vilja hjälpa lilla MIG och samtidigt kunna vinna fina priser?Det är nämligen så att jag har en rad olika tävlingar som jag skulle vilja avsluta, men det krävs från företaget som sponsrar att ett visst antal är anmälda till tävlingarna.När de tävlingarna är avslutade kommer jag inte att lägga upp fler tävlingar där det ska vara ett KRAV att länka från sin egen blogg, då jag har fått veta att det är därför vissa tävlingar inte är populära. Jag har hört av mig till de som sponsrat och frågat om vi inte kan skippa det kravet, men det är ingenting de vill göra. Därför vill jag avsluta tävlingarna så snabbt som möjligt och behöver därför DIN hjälp, skulle vara jättegulligt om du ville vara med i någon eller några av tävlingarna nedan.Vinn ett iphoneskal, 5 stycken till måste anmäla sig: http://angelica.blogg.se/2012/january/tavling-vinn-valfritt-iphoneskaltillbehor.htmlVinn samsungskal, 7 stycken till måste anmäla sig: http://angelica.blogg.se/2012/january/tavling-vinn-valfritt-samsungskal.htmlVinn en egen webshop, 13 till behöver anmäla sig: http://angelica.blogg.se/2011/december/tavling-vinn-en-egen-webshop.htmlKänns inte bra alls att skicka runt dessa, men jag vill verkligen avsluta tävlingarna så jag slipper ha tävlingar där kravet är att länka. Jag vill ha tävlingar som är lätta att anmäla sig i. Förlåt om du inte gillar reklam.Hoppas du får en fin dag!

(Har även andra tävlingar uppe, där kravet INTE är att länka)KRAM http://angelica.blogg.se

2012-01-19 @ 12:09:05
URL: http://angelica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0