Julmust och lussebulle.

Säga vad man vill men fan vad gott det är. :D Tog mig ju en promenad till affären för att köpa en bulle och hittade lussebullar, köpte mig två faktiskt dom var ju så små. ;) Sitter och mumsar på den sista av dom nu.
Och julmust mmm gott även fast påskmust och julmust är samma sak tycker jag att känslan av att dricka det är olika, som nu då är det kallt, lite snö på backen och halv mörkt. Till påsken är det lite varmare och gräset och blommorna börjar komma mer och mer och de är ljusare därför blir det helt skilda känslor att dricka det. :)
Kan ni tänka er att de bara är lite mer än EN månad till jul. AHHHH SNART april. :D Wihhooo!

Imorgon åker vi till byn å ska gratta Macke (Henrics bror) - bra att jag skrev det kom på mig själv att jag måste slå in hans present Henric bad mig det igår, hoppas de blir fint så kan jag ta ett kort på det sen. :) Åhh snart är det dags att slå in julklapparna också vad mysigt. :D Jag gillar att göra sånt, köpte massa papper förut här förra veckan köpte ett svart, ett vitt, ett rosa och ett rött. De svarta kommer ju självklart att användas till bror+hans tjej. ;) Har även köpt massa snöre också, hittade rött på biltema MASSA meter blir kanon, sen på ikea hittade vi, vitt, brunt, svart och grått, sen har jag sen innan guld och blått. Blir nog fina julklappar. :D Har även köpt etiketter till paketena.

Får se om vi ska träffa Henrics vänner Engo och Maria imorgon också dom har ju fått en liten tjej för en evighet sen men vi har inte varit där ännu. Har inte passat för någon av oss när vi varit nere så får se om dom har tid imorgon. Om det inte blir så tar jag ev mig en tripp till tystberga och säger hej till Jessica och Tommy.

Kommentarer
Postat av: lassika

Jag vill ha gräddeskärt KRAMIS

2008-11-24 @ 09:39:35
URL: http://lassika.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0