Bil. :D

Åhh nu känns det bra. Nu ligger papprena här, påskrivna och klara.
Bilen står ute på gatan och glänser (av smuts). :P
I natt kommer jag nog kunna sova mycket lugnare. Tösen har inte varit snäll heller, men kan tänka mig att hon känt på sig att jag varit orolig och nervös nu börjar hon lugna ner sig mera.
Morgonen började med att jag vaknade med världens huvudvärk när Henric skulle gå upp. Och det finns ju trevligare sätt att vakna på än så ka jag säga. Knatade iaf upp efter många vridningar jag kunde inte somna om tack vare huvudet och så var det ju idag vi kanske skulle få bilen. Ringde till banken för att fråga hur mycket man kan ta ut och allt sånt, det visar sig att beloppet jag behöver ta ut går inte!! Man kan bara ta ut 15 på ett bankkontor, sen 15 inom en 7dagars period på bankomat, hm jag tog ju ut 2000 till honom igår och sen hade jag tagit ut någon liten summa lite tidigare.. Alltså skulle jag inte få ut alla pengarna jag behövde. Snacka om panik. Jag hade ingen aning om vad jag skulle göra, ringde pappa för att kolla om han körde i närheten så jag kunde föra över pengar till honom så kunde han ta ut dom men nej han va på andra sidan stan. Ringde Henrics pappa, men han jobbade inte idag. Skickade sms till Henrics bror (han hade jobbat natt så ville inte ringa honom) men han svarade inte. Tillslut ringde jag Henric och bad honom komma hem tidigare så han fick sluta två timmar tidigare då. :P Stackarn måste jobba över två timmar nu här tis,ons och torsdag. Dom har massor på jobbet så han känner sig lite elak. Men men, iaf när Henric kom hem då så åkte vi direkt och tog ut dom sista tusen lapparna som behövdes och sen åkte vi direkt till akuten för de var där vi skulle möta honom hans dotter var där så det blev så. Och så skrev vi under och allt blev klart... Dock en sak, jag fick bara en nyckel och ska träffa honom imorn igen för att få den andra och för att lämna någon kåpa som ska ligga i bilen som vi inte ens hittar. Ska ringa honom imorn och se vad han säger liksom jag kan ju inte lämna något jag inte hittar? Och jag vill ju inte köra massor med bilen innan vi lämnat in den för service och byte av framrutan och isatt solfilm.

Nej usch jag har fortfarande huvudvärk sen imorse!! Henric har också börjat få det. :/ Så nu ska vi bege oss till sängen båda två. Hoppas att morgondagen blir bättre med ingen huvudvärk, ingen stress och att jag får mycket jobb gjort hemma. :)

Grattis Ida. :D <3

Kommentarer
Postat av: lassika

På banken hade du kunat ta ut dom pengar du behöver. Huvudvärken kan det vara så att du snarkar nu när du väntar? lycka till med bilen. KRAMIS

2008-11-18 @ 07:56:35
URL: http://lassika.blogg.se/
Postat av: Anna

ja jag undrar också varför han ens fått ett program. jag kommer INTE titta på det mer. ville ge honom en andra chans men han sumpade den rejält. man måste ju ändå ge hunden den tid den behöver. usch vad arg jag blev på honom!

haha mm pizza till frukost. jag tror jag äter det till lunch istället hihi. kramkram

2008-11-18 @ 11:30:59
URL: http://rainbowarrior.blogg.se/
Postat av: cammie

kan jag länka till dig? =)

2008-11-19 @ 19:41:19
URL: http://tuscha.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0